Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

«Η Κατσαρίδα» επιστρέφει στο θέατρο «Αθηνών»

 Από Mr. Yellow


  Η νεανική κωμωδία των Βασίλη Μαυρογεωργίου και Κώστα Γάκη, επιστρέφει στο θέατρο Αθηνών. Πρόκειται για την «Κατσαρίδα» η οποία για 6η χρονιά ανεβαίνει στη σκηνή και υπόσχεται να μας χαρίσει άφθονο γέλιο.
Το θέατρο «Αθηνών» φιλοξενεί την παράσταση «Η Κατσαρίδα», κάθε Δευτέρα, Τρίτη
Ο Κώστας Γάκης και ο Δημήτρης Μακαλιάς, αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν με μοναδικό εργαλείο το σώμα τους και με ελάχιστα σκηνικά, την ιστορία της Ιωάννας, μιας μικρής, κόκκινης και εξόριστης κατσαρίδας, η οποία ονειρεύεται να ανέβει στο φεγγάρι.

 Έξυπνο και φρέσκο σενάριο, σύγχρονος λόγος, επικοινωνία με το κοινό, αστεία που βγάζουν εύκολα γέλιο και εγγυώνται την επιτυχία αυτής της παράστασης, η οποία χαρακτηρίστηκε ως μια από τις καλύτερες νεανικές κωμωδίες των τελευταίων ετών από πολλούς. Ένας ακόμη λόγος να προτιμήσετε την συγκεκριμένη παράσταση, πέρα από την επιτυχία που έχει γνωρίσει τα προηγούμενα χρόνια, είναι πως φέτος επιτυγχάνεται μια ξεχωριστή οπτική γωνία της αντίληψης του κόσμου μέσα στο ίδιο το έργο, η οποία είναι προσαρμοσμένη στην  καθημερινότητα μας, ενώ παράλληλα εκπέμπει ένα μήνυμα αισιοδοξίας!
Όλοι  μοιάζουμε με την μικρή, κόκκινη κατσαρίδα. Όλοι νιώθουμε, σαν να μην μας καταλαβαίνουν. Όλοι θέλουμε να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα, αλλά διαρκώς τα αναβάλλουμε.


Σκηνοθεσία - Μουσική: Κώστας Γάκης
Σκηνικά - Κοστούμια: Αγγελίνα Παρασκευαΐδη 
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Παίζουν: Κώστας Γάκης, Δημήτρης Μακαλιάς

Θέατρο Αθηνών, Βουκουρεστίου 10, Αθήνα 
Tηλέφωνο: 210 3312343
Κάθε Δευτέρα: 21:15, Τρίτη: 21:15, Τετάρτη: 21:15
Γενική είσοδος: 18 ευρώ, Φοιτητικό: 15 ευρώ
Διάρκεια: 80' χωρίς διάλειμμα.



Share

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλή παράσταση, καλύτερη από τα προηγούμενα έτη ίσως λόγω ηθοποιών...Ένα σουρεαλιστικό παραμύθι με γέλιο και μηνύματα που αφορούν τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο...
Ηighliths.1. O απροσπέλαστος Δημήτρης Μακαλιάς ως Τιμόθεος καιως εσκιμώος! 2. Η αμερικάνα Petalouda!

Must see!