Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

Προτάσεις για camping στην Ελλάδα!


Ms Green

Ένα είδος διακοπών που κερδίζει ολοένα και περισσότερους φανατικούς υποστηρικτές δεν είναι άλλο απ το κάμπινγκ. Οι βασικότεροι λόγοι  γι αυτή τη τάση είναι η ανάγκη των ανθρώπων που ζουν στις μεγάλες αστικές πόλεις να ξεφύγουν απ αυτό το πιεστικό περιβάλλον της καθημερινότητας και να αναζητήσουν χαλάρωση στην ηρεμία της φύσης και την ομορφιά των ελληνικών θαλασσών. Άλλος ένας σημαντικός πλέον λόγος είναι ότι δεδομένου της άσχημης οικονομικής συγκυρίας που βρισκόμαστε αυτού του είδους οι διακοπές απαιτούν αρκετά μικρότερο προϋπολογισμό.

Τα ελληνικά κάμπινγκ σταδιακά βελτιώνονται έχοντας φυσικά αρκετά περιθώρια βελτίωσης ακόμα. Και αν τα ελληνικά κάμπινγκ υστερούν σε αρκετά σημεία ιδιαίτερα σε θέματα οργάνωσης και υποδομών απ αυτά του εξωτερικού, υπερτερούν όμως όπως προείπαμε στο σημαντικότερο που δεν είναι άλλο απ την ομορφιά της ελληνικής φύσης και των δίχως αμφιβολία εξωτικών παραλιών μας.
Αν λοιπόν σας έχουμε πείσει ήδη να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι και έχετε την ανάγκη να συνδυάσετε ξεκούραση, ησυχία και οικονομία δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε ήδη να προμηθεύεστε τα απαραίτητα όπως σκηνή, υπνόσακους, και γενικά όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ κάμπινγκ για τις καλύτερες διακοπές σας!!!

Οι παρακάτω σύνδεσμοι θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κάμπινγκ που σας ταιριάζει!




                                         



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: