Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

ΒΑΡΕΤΟ & ΓΛΥΚΑΝΑΛΑΤΟ



Mr. Yellow

Συχνά βρίσκουμε ανθρώπους στην ζωή μας, που ενώ κάποιες φορές  μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα, κάποιες άλλες  μας κάνουν να τους βαριόμαστε απελπιστικά.
Όχι δεν υπάρχει λόγος να είμαστε μαζί τους, το μόνο που θα μας προσφέρουν είναι κακό στην ψυχική μας ηρεμία και κατ’ επέκταση στην υγεία μας.
Οι άνθρωποι που βρίσκονται γύρω μας μπορεί να είναι γοητευτικοί ή απλά απογοητευτικοί!!!
Αυτή την κατηγορία καλό θα ήταν να την αποφεύγαμε από την αρχή. Τα γλυκανάλατα λόγια και πράξεις οδηγούν μόνο στην απογοήτευση και των δύο.
Ο φόβος των ανθρώπων που δεν εκφράζουν τα συναισθήματα τους σε βάζουν  σε μια συνεχή αναζήτηση της αλήθειας που κρύβετε καλά πίσω από την μάσκα της ευγένειας τους, με αποτέλεσμα εσύ να φαίνεσαι ο ανασφαλής και περίεργος ενώ στην πραγματικότητα ισχύει το αντίθετο. Πάψε λοιπόν να πίνεις ή να μαδάς μαργαρίτες ρωτώντας ΜΕ ΑΓΑΠΆ- ΔΕΝ ΜΕ ΑΓΑΠΆ και προχώρα γοργά προς τον επόμενο άνθρωπο που θα ζει πιο έντονα την ζωή του και θα μπορέσει να σου δοθεί ολοκληρωτικά χωρίς την ανασφάλεια του γλυκανάλατου.
Ο έρωτας και η αγάπη δεν είναι κάποιος ιπτάμενος δίσκος που θα έρθει και θα σε συνεπάρει σε ένα μαγικό κόσμο έκστασης και ηδονής, ο έρωτας μπορεί να είναι κεραυνοβόλος αλλά να χαθεί και να σβήσει ο ενθουσιασμός του από τα πρώτα λεπτά μιας συζητήσεις , η αγάπη από την άλλη έρχεται με τον καιρό, μέσα από πράξεις, κοινές εικόνες και λόγια αληθινά.
Αυτό λοιπόν πρέπει να αναζητούμε και εμείς μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις που δημιουργούμε, αν πάλι δεν είμαστε σίγουροι για το τι ακριβώς θέλουμε στην παρούσα κατάσταση της ζωής μας, καλό θα ήταν να πνίξουμε τον πόνο μας στις τεκίλες απλά διασκεδάζοντας χωρίς να τάζουμε την πούλια και τον αυγερινό δημιουργώντας ψευδαισθήσεις προς αντάλλαγμα λίγες στιγμές ευχαρίστησης.
Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι το να αγαπάς και να αγαπιέσαι δεν είναι κάτι που απλά συμβαίνει αλλά κάτι που κατακτάται μέρα με την μέρα μέσα σε ένα χορό αισθήσεων, αυτό που πρέπει απλά να προσέξουμε είναι η σωστή επιλογή του παρτενέρ. Τα βήματα θα έρθουν από μόνα τους βάση του ρυθμού που θα δώσουμε στην ζωή μας, όσο για τα παραπατήματα πρέπει να υπάρξουν και αυτά για να δώσουν με την σειρά τους  μια πιο τολμηρή κίνηση στην σχέση μας, γιατί καλώς ο συγχρονισμός και το μέτρημα των βημάτων αλλά χωρίς τα παραπατήματα θα καταντήσουμε και εμείς γλυκανάλατοι!!!





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: