Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΓΑΛΑΖΙΑ ΑΚΤΙΝΑ


Σε ένα από τα πολλά άχρηστα zapping (συνεχής εναλλαγή τηλεοπτικών καναλιών ελληνιστί) έπεσα σε ένα βουλευτή και δημοσιογράφο της Β.Ελλάδος. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν μια αναφορά σε ένα <<BLUE BEAM PROJECT>>. Όχι, μην πάει το μυαλό σας σε εξωγήινους  και άλλα γνωστά παραφυσικά...

Κάτι μου θύμισε και έκανα μια σύντομη αναδρομή στο αρχείο μου και όπως το περίμενα... κάτι που πριν από 10χρόνια δε μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον και προσιτό άρχισε να συζητιέται έντονα στους κύκλους των συνομοσιολόγων. Πολλές φορές μπερδεύοντας το κοινό με μυθικά όπλα και επιτεύγματα επιστημονικής φαντασίας δικής τους έμπνευσης.
Πολλοί πέφτουν στη παγίδα να  συγκρίνουν ένα πρόγραμμα της NASA το BLUE BEAM,( πιθανό κατάλοιπο ή εξέλιξη του γνωστού και επίσημα απο τη CIA τελειωμένου προγράμματος MKU (mind control ultra)), με αναφορές σε αρχαίους Έλληνες συγγραφείς για γαλάζιες ακτίνες που χρησιμοποιούσε ο στρατός του Μ.Αλεξάνδρου(σε επόμενη ανάρτηση).
Έτσι λοιπόν θέλησα να μοιραστώ μαζί σας τις πληροφορίες μου σχετικά με το πρόγραμμα αυτό. Το  πρόγραμμα έφερε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας, ένας Καναδός δημοσιογράφος, ο Serge Monast, στα μέσα της δεκαετίας του 90.Ο Καναδός ισχυρίζεται ότι η ΝΑSΑ έχει εγκαταστήσει πάνω σε δορυφόρους που γυρίζουν γύρω από τη γη ειδικούς προβολείς τριών διαστάσεων (3D)που μπορούν να προβάλουν ολογράμματα  (θεούς,αγγέλους,δαίμονες,μάχες,σωτήρες) στον ουρανό του πλανήτη.
        Ένας πλανήτης που κυριολεκτικά πνίγεται μέσα σε τεχνητές οικονομικές κρίσεις, θρησκευτικούς πολέμους ,τρομοκρατία και πόσα άλλα ακόμα σχέδια που μας επιφυλάσσει για το μέλλον η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων, ένα ακόμα σχέδιο για χειραγώγηση του όχλου. Μια ανθρωπότητα τρομοκρατημένη και τρομαγμένη, έτοιμη να αποδεχτεί οτιδήποτε για λίγη ασφάλεια και ειρήνη. Μια ανθρωπότητα που απο μόνη της θα παρακαλάει για ένα σωτήρα βάζοντας μόνη της την αλυσίδα της σκλαβιάς στον εαυτό της.
«...και έκαμνε σημεία μεγάλα ώστε και πυρ έκαμνε να κατεβαίνη εκ του ουρανού εις την γην ενώπιον των ανθρώπων και επλάνα τους κατοικούντας επί την γην» ΑΠ.ιγ13-14.
Free your mind ...
Mr BLACK




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: