Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011


Από Miss Orange


Τι να κάνετε για να στεγνώσει γρήγορα το βερνίκι νυχιών  σας.
     Αφού απλώσετε την τελευταία στρώση από το μανό σας,πάρτε ένα πινελάκι, βουτήξτε το σε baby oil και περάστε τα νύχια σας με αυτό.Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι η ποσότητα.Μην βάλεις πολύ γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό.

Τι να προσέχετε στην παρατεταμένη χρήση σε βερνίκια νυχιών σε σκούρες ή έντονες αποχρώσεις.
     Η παρατεταμένη χρήση σε σκούρο ή έντονο χρώμα,είναι πολύ πιθανό να αφήσει λεκέδες κίτρινου χρώματος στα νύχια σας.Για να αποφύγετε αυτή την κατάσταση θα πρέπει κάθε φορά που βάφεται τα νύχια σας να τα περνάτε στην αρχή,με βάση ανοιχτού χρώματος(π.χ.διαφανές μανό ή σε ανοιχτή μπεζ,ροζ απόχρωση).Με τον τρόπο αυτό,προστατεύει την επιφάνεια των νυχιών σας και προλαμβάνεται τους λεκέδες.
Τι να κάνετε αν κιτρινίσουν τα νύχια σας και η επιδερμίδα σας γύρω από αυτά.
     Θα χρειαστείτε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό,χυμό μισό λεμονιού.Αναμιγνύετε τα υλικά,βυθίζετε τα δάχτυλα των χεριών σας για 5 λεπτά και στη συνέχεια τα ξεπλένεται με νερό.Με το μισό λεμόνι που περίσσεψε,τρίβε τα δάχτυλά σου με γρήγορες κινήσεις.
Τι να κάνετε αν τα νύχια σας σπάνε εύκολα,
      Βυθίστε τα δάχτυλα των χεριών σας σε μια κούπα ζεστού ελαιόλαδου 10΄-15΄,μια φορά την ημέρα.Τα νύχια σας θα αποκτήσουν ευλυγισία και δεν θα σπάνε εύκολα.



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: