Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Τα πιο περίεργα μπαρ του κόσμου



 Περίεργα μπαρ σε περίεργους χώρους, αλλόκοτα έπιπλα, ασυνήθιστα κοκτέιλ, εξωφρενικά αρχιτεκτονικά σχέδια. Αυτά τα μπαρ είναι εμπειρίες ζωής!










1. Red Sea Star Bar
Το πρώτο υποθαλάσσιο μπαρ, εστιατόριο αλλά και παρατηρητήριο στον κόσμο. Έξι μέτρα κάτω από την Ερυθρά Θάλασσα. Το μενού περιέχει πιάτα της ευρωπαϊκής κουζίνας και μεγάλη κάβα, ενώ το κόστος ανά άτομο βρίσκεται στα 10-20 δολάρια...
2. Skeleton Bar
Βρίσκεται στην Ελβετία και ο σχεδιαστής του, ο Ηans Rudi Giger, εμπνεύστηκε από την ταινία Alien στην οποία ήταν σκηνογράφος. Η ταινία Alien είχε κερδίσει και το Όσκαρ για τα ειδικά εφέ το 1980. Το ανατριχιαστικό μπαρ είναι διακοσμημένο ολόκληρο με οστά σκελετών, από τους τοίχους μέχρι τις καρέκλες και τα βάζα λουλουδιών.
3. Hobbit House Bar
Bρίσκεται στη Μανίλα, Φιλιππίνες. Ο εμπνευστής της ιδέας, σαφώς επηρεασμένος από την τριλογία του JR Tolkien, έχει φροντίσει όλοι οι υπάλληλοι του μπαρ να είναι νάνοι.
4. Chillout
Κρύο, παγωμένο! Το Chillout είναι το πρώτο μπαρ κατασκευασμένο από πάγο στην Μέση Ανατολή. Σχεδόν τα πάντα στο εστιατόριο -καρέκλες,τραπέζια, μπαρ, ποτήρια- είναι από πάγο.
5. Clinic Bar
Θα το βρείτε στο Clarke Quay στο κέντρο της Σιγκαπούρης και είναι το μοναδικό μπαρ στον κόσμο που τα πάντα στο εσωτερικό του θυμίζουν νοσοκομείο.
6. Bar Eternity
Το Bar Eternity είναι ένα μπαρ για αυτήν και την άλλη ζωή. Βρίσκεται στην Ουκρανία και μοιάζει με φέρετρο. Για να πιείτε μέχρι θανάτου (;).
7. Alux Restaurant & Lounge
Το Alux στην Playa Del Carmen του Μεξικού είναι ένα από τα μόλις δύο εστιατόρια του κόσμου που βρίσκονται μέσα σε ένα σπήλαιο.
8. Baobab Bar
Είναι ένα από τα μεγαλύτερα δέντρα baobab στον κόσμο και σίγουρα το μεγαλύτερο στην μαύρη Ήπειρο με περίμετρο 47 μέτρα και ύψος που φθάνει τα 19 με 22 μέτρα.

9. Rectum Bar
Σχεδιάστηκε από τον Atlier Van Lieshout και έχει το σχήμα ενός ανθρώπινου πεπτικού συστήματος.
10. Klo Bar
Περιστρεφόμενα σκαμπό, πουλιά, αράχνες, μια γιγαντιαία χιονοστιβάδα που πέφτει από το ταβάνι κάθε 10 λεπτά, έτσι για να "ανάψουν" τα αίματα!

 
Πηγή e-radio blog



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: