Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΈΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΈΣ ΟΙ ΣΧΈΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΈ..


     ΑΠΟ: miss blue..!

Υπάρχουν πολλές σχέσεις που αρχίζουν τελειώνουν, ξαναρχίζουν, ξανατελειώνουν και μονίμως επιστρέφεις σε αυτό που είχες κάποτε! Μερικές επιστροφές λοιπόν γίνονται καταστροφές όπως λέει και ο μεγάλος λαικός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής!!!
Σήμερα θα μιλήσουμε για δυο κατηγορίες σχέσεων <<επιστροφής καταστροφής>>


Ξεκινώντας λοιπόν απο αυτήν που οι περισσότεροι γυρνάμε εκει <<η αγάπη του καλοκαιριού>>
Όλοι έχουμε κάνει διακοπές σε όμορφα νησιά, όμορφα τοπία ,σε ατμόσφαιρες γενικά που σε προκαλούν να ερωτευτείς! Σίγουρα λοιπόν όλοι έχετε ερωτευτεί το καλοκαίρι εκείνο...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι το λάθος που γίνεται σε αυτή τη σχέση είναι οτι προσπαθείς να ζήσεις έναν καλοκαιρινό έρωτα τον χειμώνα. Όταν αυτό δεν γίνεται αφού έχεις περάσει τα πάντα παραιτείσαι και το αφήνεις.

Τι γίνεται όμως όταν ξανάρθει το καλοκαιράκι??? Απλά νοσταλγείς το προηγούμενο...Πέφτεις λοιπόν με τα μούτρα στην ίδια κατάσταση που δεν σώζεται για ακόμα μια φορά.

Άρα η επιστροφή έχει γίνει καταστροφή. Το καλοκαιράκι αγαπάς, το χειμώνα προσπαθείς μα δεν τα καταφέρνεις και το επόμενο καλοκαίρι επιστρέφεις χωρίς κανένα αποτέλεσμα!

Η φιλική μου συμβουλή είναι αυτή:

Αν υπάρχει τρέλα μες το κεφάλι σας μετακομίστε μόνιμα και το χειμώνα εκεί που βρίσκεται η αγάπη σας, παίρνοντας φυσικά το ρίσκο του αν δεν πετύχει να γυρίσετε με την ουρά στα σκέλια ,αλλιώς σταματήστε τις επιστροφές.

Αφού βλέπετε δεν πιάνει το χειμώνα γιατί να μπαίνεται στην επίπονη διαδικασία του αντίο κάθε καλοκαίρι??? Αντίο καλοκαίρι αντίο αγάπη μου και τέλος!

Η δεύτερη και πιο συνηθισμένη αιτία είναι η λέξη που πολλοί χωρισμένοι μισούν, η ΣΥΝΉΘΕΙΑ !!! Ξεκινάς μια σχέση με έναν άνθρωπο ,τον έχεις ερωτευτεί, χτυπάει η καρδιά σου δυνατά και βλέπεις πεταλούδες μπλέ, ροζ και κίτρινες όταν τον συναντάς.Τι γίνεται όμως όταν φύγουν οι πεταλούδες ???Θα μου πείτε έρχεται η αγάπη... Ωραία φεύγει λοιπόν ο έρωτας και που πάει? Τον πνίγει η συνήθεια... Καημένος έρωτας!

Αρχίζεις να συνηθίζεις τι? Ότι κοιμάσαι με τον άλλο? Οτι ξυπνάς και τον βλέπεις? Σκέφτεσαι γενικά πως δεν έχεις να κάνεις άλλα πράγματα με αυτόν ?

Το τι φταίει είναι ένα άλλο θέμα, όταν όμως αποφασίζεις να δώσεις τέλος σε αυτή τη συνήθεια είσαι σίγουρος πως είναι οριστικό!Λάθος! Χωρίζεις και αρχίζει να σε τρώει το χέρι σου για να στείλεις μήνυμα, λοξοδρομείς και καταλάάάθος περνάς κάτω απο το σπίτι του, γυρνάς να αγκαλιάσεις κάποιον το βράδυ και το μόνο που βρίσκεις είναι το μαξιλάρι σου(ή το αρκουδάκι που σου έχει πάρει στα γεννέθλιά σου), βρίσκεστε τυχαία στην ίδια παρέα και πάλι κατά λάθος τον λες αγάπη μου και όλα αυτά παιδιά μου απο την συνήθεια. Έτσι λοιπόν μετά απο σκέψεις και λίγες μέρες αποφασίζεται πως δεν μπορείτε χώρια και ξαναγυρνάτε ... Τι λάθος!!! Αφού ξέρετε οτι ο ενθουσιασμός κρατάει για λίγο και μετά πάλι τα ίδια ,γιατί επιστρέφετε?Άρα λοιπόν άλλη μια επιστροφή έχει γίνει καταστροφή.!

Δεν θα έχετε την αντοχή να το καταστρέφεται κάθε φορά, προσπαθείστε να πάρετε απόφαση πως τελείωσε οριστικά αυτή τη φορά και για να σας διευκολύνω θα σας πω:

Δοκιμάστε να βάλετε καινούργιες συνήθειες στη ζωή σας, κάντε πράγματα που δεν κάνατε πριν μαζί, γεμίστε τη μέρα σας με οτι σας ευχαριστεί και ξεχαστε το. Προς θεού μην μπείτε σε καινούργια σχέση ,θα γίνει σαν τη προηγούμενη ,απλά αλλάξτε συνήθειες!!!

Οι σχέσεις επιστροφές καταστροφές είναι δύσκολες. Ο χρυσός και απόλυτος κανόνας είναι ένας: Όταν χωρίσεις για 1 φορά (για μένα 2 κι ας μην το έχω τηρήσει προσωπικά) θα χωρίζεις συνέχεια.
Γι'αυτό το λόγο φίλοι μας ξεχάστε τη λέξη πισωγύρισμα, να κοιτάτε πάντα μπροστά για να βλέπετε το καινούργιο που έρχεται και κάτω για να βλέπετε που πατάτε και που βρίσκεστε...!





Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: