Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ



   Από:      Miss White
     Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ

Μια φορά κι ένα καιρό, στα δυτικά προάστια της Αθήνας, ζούσε ένα σκυλάκι η Μαυρούλα ήταν πολύ καλή και ήσυχη, ερχόταν κάθε βράδυ στην είσοδο της πολυκατοικίας περιμένωντας με για ένα χάδι και λίγο φαγητό. Έτσι περνούσε ο καιρός και επί ένα χρόνο, ερχόταν κάθε βράδυ και περίμενε. Έγινε το σκυλάκι της γειτονιάς όλοι την αγαπούσαν και τη φρόντιζαν.


Όσο περνούσε ο καιρός, κάποιοι άρχισαν να έχουν διαφορετική άποψη και τους ενοχλούσε η παρουσία της χωρίς εκείνη να τους ενοχλεί. Έτσι τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τη ζωή της, άρχισαν τα παράπονα οτι λερώνει, οτι κάνει φασαρία και πολλές κατηγορίες που δεν ίσχυαν.

Κάποια μέρα δεν είδα τη Μαυρούλα να με περιμένει, όπως κάθε φορά, στη γωνίτσα της και ανησύχησα... Σκέφτηκα πως ίσως να περίμενε πολλές ώρες και να έφυγε, αλλά έκανα λάθος, γιατί δεν ήρθε ούτε την επόμενη ούτε καμία μέρα και έτσι άρχισα να την ψάχνω σε όλους τους δρόμους και πλατείες που μπορεί να βρισκόταν αλλά δεν τη βρήκα πουθενά.
Και έτσι ξεκίνησε η ιστορία της φόλας... Έμαθα πως τη Μαυρουλα μου τη δηλητηρίασαν και γι'αυτό δεν τη ξανά είδα.

Η Μαυρούλα ήταν μόνο η αρχή για τις φόλες στη γειτονιά μου. Από τότε σκοτώνουν αδέσποτα ακόμα και ζώα που βρίσκονται στα μπαλκόνια ανύμπορα να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, γιατί κάποιοι άκαρδοι ασυνείδητοι άνθρωποι χωρίς οίκτο νομίζουν πως αφθαίρετα μπορούν να αφαιρούν ζωές!

Μια αληθινή ιστορία για αυτούς που πραγματικά αγαπάνε τα ζώα, γιατί όλοι μπορούμε να προσφέρουμε λίγο νερό και φαγητό χωρίς να είμαστε απάνθρωποι και κτήνη. Έχουν το δικαίωμα όπως όλοι μας για μια καλύτερη ζωή και εμείς πρέπει να είμαστε εδώ για να την προσφέρουμε και όχι να την αφαιρούμε...



Share

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

einai polu kakoi orismenoi antrwpoi kai tous euxomai na mhn pathoun to idio

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Βάγα!

FouskaNews είπε...

eyxaristw anwnyme...