Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

O μπασίστας γκόμενος

Από Tsixlofouska Babalou

ΚΙΘΑΡΙΣΤΑΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΜΠΑΣΙΣΤΑ ,

      Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

                Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΘΑ ΠΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΠΥΡΕΣ….

Ο ΜΠΑΣΙΣΤΑΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ                                                                            

Ο μπασίστας, είναι ο καλύτερος φίλος του ντράμερ, όπως το βιβλίο είναι ο καλύτερος φίλος του σκύλου..

Σε αντίθεση με τον κιθαρίστα, τον πληκτρά και το ντράμερ, ο μπασίστας συνήθως στις συναυλίες φεύγει χωρίς γκόμενα.. ή με γκόμενο... αφού συνήθως είναι πολύ μεθυσμένος για να τον ενοχλήσει  το γεγονός. Παρ΄ όλα  αυτά οι περισσότερες γκόμενες μετά από αποτυχημένες σχέσεις με κιθαρίστες και λοιπούς ποζεράδες καταλήγουν πάντα στην αγκαλιά του μπασίστα αφού είναι σταθερός  (σαν μπασίστας) , αγαθιάρης (μην γελιέστε όμως) , βλάκας και παίρνει ό, τι περίσσεψε.



Συνήθως, αν και η ταστιέρα του είναι μεγαλύτερη από του κιθαρίστα προσπαθεί να χρησιμοποιήσει άλλα μέσα εκτός του μπάσου για να προβάλει τον εαυτό του καθώς είναι περισσότερο ψώνιο παρά μουσικός, χρησιμοποιώντας μόνο το «ΕΓΩ» για να ξεκινήσει πρόταση και ποτέ μα ποτέ κανείς δεν τον προσέχει παρ ΄όλα τα σακάκια, τα χρυσαφικά, τα γυαλιά, τις περούκες, τα τατουάζ, τα σκουλαρίκια (προσοχή υπάρχει κίνδυνος κατάποσης κατά τη διάρκεια ερωτικών περιπτύξεων) . Επί σκηνής εντοπίζεται συχνά δεξιά και πίσω του ντράμερ, σε σημείο χωρίς φως, όπου έχει εξοριστεί  από τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος για να μην τρομάζουν οι θαυμαστές. Ο ενισχυτής του συνήθως είναι κλειστός για οικονομία ενέργειας αλλά κανείς ( ούτε ο ίδιος) δεν το καταλαβαίνει. Κάθε μα κάθε μπασίστας έχει μια ιστορία για τον ενισχυτή που έκαψε σε παραλλαγές φυσικά όσον αφορά το μέρος και την ώρα αλλά μάλλον ποτέ δεν κατάλαβε ότι αυτό που μύριζε καμένο ήταν απλά ο εγκέφαλός του!!!

Επίσης σε αντίθεση με τους υπόλοιπους ο μπασίστας δεν αντιμετωπίζει ποτέ φιλοσοφικά ερωτήματα του τύπου κιθαρίστας ή ντράμερ, γιατί πολύ απλά εξ΄αρχής ήθελε να γίνει κιθαρίστας . Αργότερα όμως επειδή η κιθάρα του έπεφτε δύσκολη κι επειδή ο ντράμερ του είπε κιθάρα έχουμε το μπάσο μας λείπει «άρχισε να παλεύει με τις χοντρές χορδές». Του έμεινε όμως  κουσούρι από την κιθάρα η πένα. Κάτι που προσπαθεί να ξεπεράσει για να μην τον ονομάζουν «αυτός με την μεγάλη κιθάρα» και γίνει δαχτυλοδειχτούμενος.

Η φυσική κατάσταση του μπασίστα είναι να κουνιέται ηλίθια έχοντας αποβλακωμένο ύφος συνήθως με το στόμα ανοιχτό. Σε κάποιες μάλιστα περιπτώσεις χοροπηδάει σε κάθε χτύπημα της χορδής συνήθως ξυπόλητος ή με τα all star του μπας και τραβήξει τα βλέμματα. Ο μπασίστας είναι συνήθως φαλακρός ή με μακριά μαλλιά.  Ή και τα δυο μαζί, όπως ο Hulk Hogan.

Οι μπασίστες βρίσκουν τις πιο ψαγμένες γκόμενες ή τα μεγαλύτερα μπάζα.. Αλλά συνήθως μένουν με το πουλί στο χέρι είτε γιατί βαριούνται να ασχοληθούν είτε γιατί λίγες είναι οι γκόμενες που θα τους αντέξουν καθώς είναι:

1.Ανώριμοι

2.Ψεύτες

3.Ζώα

4.Άξεστοι

5.ΑΝΩΡΙΜΟΙ!!!!!!!

Σε σπάνιες περιπτώσεις έχουμε μπασίστες που έχουν πάνω από μία γκόμενα: τη βασική ξενέρωτη και μια fuckbuddy που είναι θεογκόμενα και εκτελεί όλες τις τρελές φαντασιώσεις τους σε αντίθεση βέβαια με τη βασική, μέχρι να βαρεθεί και να τα φτιάξει με τον κιθαρίστα..

Με άλλα λόγια οι πιο πολλοί μπασίστες είναι αποτυχημένοι… και αποτυχημένοι…



Ευχαριστώ όσους συμμετείχαν εν αγνοία τους σε αυτό το ψυχιατρικό πείραμα και τονίζω πως οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις σαφώς και δεν είναι φανταστική..
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ..





Share

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει....πραγματικά δεν έχω λόγια!!!! Σε όλα μέσα έπεσες! Μα σε όλα!!!

Ανώνυμος είπε...

pwpw maaalaaaakaaaaa!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΦΟΒΕΡΟ
ΑΣΤΕΙΟ
ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ

Ανώνυμος είπε...

πόσο δίκιο!!!!!Μα πόσο!!!!!

Ανώνυμος είπε...

με αυτην την λογικη ολοι οι αλβανοι ειναι κλεφτες, ολοι οι πακιστανοι βρωμικοι και ολοι οι κιθαριστες ξερουν κιθαρα, ολοι οι ντραμμερ κρατανε σωστα ρυθμο, οι linkin park παιζουν μουσικη και οι τοκιο χοτελ αντιπροσωπευουν τον μεσο αντρα. αν εχεις προβληματα με μελη του συγκροτηματος σου αντε πες του το στη μαπα

Ανώνυμος είπε...

ayto akrivws kanw!






tsixlofouska

Ανώνυμος είπε...

Mipws xeroume ton idio?

Ανώνυμος είπε...

Nomizw oti perigrafeis ton kollito mou!....

Ανώνυμος είπε...

D W S E!!!!!!!!!!