Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ONE NIGHT STAND

Από Mr. Yellow


Υγιές σεξ πάνω από όλα, αλλά πόσο μάλλον σε «one night stand»! Δεν παίζουν με αυτά τα πράγματα. Προφυλακτικά απαραιτήτως σε μία τέτοια βραδιά και όλα καλά!
 
Σύμφωνα με τις επίσημες έρευνες, το 50% των Ελλήνων έχει κάνει κάποια στιγμή στη ζωή του one night stand –έναντι 81% των Πορτογάλων και 76% των Βραζιλιάνων.
Ο όρος «one night stand» μπήκε στη ζωή μας σχετικά πρόσφατα. Ανέκαθεν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες είχαν ερωτικές σχέσεις που διαρκούσαν μια βραδιά, αλλά δεν ήξεραν πως αυτές αποκαλούνται «one night stand» και αυτό είχε ως αποτέλεσμα για πολλά χρόνια να νομίζουν πως απλώς έβγαζαν τα μάτια τους με κάποιον άνθρωπο που τους ήταν εντελώς άγνωστος. Αυτό δημιουργούσε ενοχές -ιδιαίτερα στις γυναίκες-, οπότε ευτυχώς που μάθαμε πως το να φασώνονται δυο άνθρωποι που μόλις γνωρίστηκαν λέγεται οne night stand, οπωσδήποτε είναι προτιμότερο να λες πως έκανες ένα one night stand παρά πως είσαι της ξεπέτας.


Πριν εμφανιστεί ο όρος one night stand, οι άνθρωποι δεν ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν μετά το κουτούπωμα, άλλοι έπιαναν την πάρλα, άλλοι έπαιρναν έναν υπνάκο, άλλοι το έβαζαν στα πόδια, άλλοι το έριχναν στο διάβασμα, άλλοι κάπνιζαν τρία πακέτα τσιγάρα και, γενικότερα, επικρατούσε ένα χάος πάνω στο κρεβάτι. Ευτυχώς, μαζί με τον όρο one night stand μάθαμε και τους κανόνες του παιχνιδιού, οπότε δεν μπορούσε πια ο καθένας να κάνει του κεφαλιού του και μπήκαν επιτέλους τα πράγματα σε μια τάξη.
 Η «σύμβαση» που θέλει τα one night stands να ξεχνιούνται το επόμενο πρωί σας απαλλάσσει από οτιδήποτε τυπικό θα αισθανόσασταν υποχρεωμένοι να κάνετε στην περίπτωση μιας νέας γνωριμίας –να ζητήσετε τηλέφωνο, να πάρετε την επόμενη μέρα, να επιδιώξετε «ραντεβού», να ρωτήσετε όνομα… Από την άλλη, κανείς και τίποτα δε σας εμποδίζει να τα κάνετε όλα αυτά αν και εφόσον το θελήσετε. Από τη στιγμή που το θέλετε και οι δύο, μπορείτε να κατηγοριοποιήσετε το casual sex σας ως «γνωριμία» και να συνεχίσετε να ανήκετε στο 50% των Ελλήνων που δηλώνουν πως δεν έχουν κάνει ποτέ one night stand, χωρίς απαραίτητα να προσθέτετε «γιατί ξαναβρεθήκαμε μετά».

 Πιθανά σημεία:

 Στο ασανσέρ
Το ανέβα- κατέβα σε ένα κτίριο δέκα, τουλάχιστον, ορόφων σου δίνει όσο χρόνο χρειάζεσαι για να κάνεις τη δουλειά σου. Αν πιστεύεις ότι κάτι τέτοιο δεν είναι ασφαλές, πάτα το stop και κάν’ το με την ησυχία σου. Όταν τελειώσεις, πάτα το κουμπί του ισογείου και φύγε. Φρόντισε μόνο να σιγουρευτείς ότι δεν έχει κάμερες, γιατί αν δε σε βγάλει η αστυνομία έξω, σίγουρα θα σε βγάλει ο φύλακας φόρα παρτίδα στο internet...

Στον Κινηματογράφο
Αν κάθετε δίπλα σου και δεν μπορεί να ξεκολλήσει από πάνω σου ξεκίνα, μπορεί να ακούγεται κλισέ, αλλά το να έρχεσαι σε επαφή σε ένα cinema είναι το ίδιο συναρπαστικό με το να βλέπεις μία ταινία δράσης. Οι κινηματογράφοι, είναι ιδανικοί για στοματικό sex. Αρκεί βέβαια να μη βλέπετε θρίλερ και τρομάξει, σφίγγοντας αντανακλαστικά τα σαγόνια της στο ευαίσθητο μόριο σου...


Στις τουαλέτες ενός club / εστιατορίου
Κλεφτές ματιές, σφηνάκια... Το θέμα έχει προχωρήσει και οι δυο σας αδημονείτε να μπείτε στο ψητό. Βρείτε το σκοτεινότερο σημείου του μαγαζιού που βρίσκεστε, ή επιλέξτε κλασσικά τις τουαλέτες και δώστε του να καταλάβει. Οι πιθανότητες να σας δουν ή να σας ακούσουν είναι μεγάλες, αλλά αν έχεις την επιδεξιότητα να κρύβεσαι τότε όλα θα πάνε καλά. Άλλωστε μισή ντροπή δική σας, μισή δική τους. Όλοι ξέρουν πως οι τουαλέτες των club χρησιμεύουν για πολύ περισσότερες δραστηριότητες από απλά τσισάκια.

Στο γραφείο
Μπορεί να είναι συνάδελφος, μπορεί OXI. Δεν έχει σημασία από πού προέρχεται, σημασία έχει πως θα ξεδώσετε. Μερικές φορές το sex στο γραφείο είναι ένα κομμάτι από αυτά που κάνουν τη ζωή ομορφότερη και σε βοηθούν να βλέπεις τη δουλειά με άλλα μάτια. Τα καθημερινά «meeting» μπορεί να αποδειχθούν σωτήρια.

Σε δοκιμαστήριο
Πόσες φορές σου έχει ζητήσει κάποια να της κλείσεις το φερμουάρ ή κάποιος να πεις την γνώμη σου για το ρούχο που φοράει; Δεν θέλει και πολύ αρκούν μόνο λίγες καυτές ματιές και σε λίγο θα βρίσκεστε να ΄΄δοκιμάζετε'' ρούχα παρέα.

πηγες
wikipedia
pitsirikos.blogspot.com
www.menslounge.gr
www.womenonly.gr



Share

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Enallaktikos Titlos odigies sexualikis simperiforas pros mpasistes. Ti prepei na kanw molis strimwxw ti gomena.... Tsixlofouska

Ανώνυμος είπε...

kalo kai asteio
kapia apo ta simia kati mou thimizoun...
xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

kalooooo

Ανώνυμος είπε...

one night stand ti einai ayto?