Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

RED BULL SOUNDCLASH Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ Vegas Vs Mέλισσες

Mr. Yellow

To RED BULL SOUNDCLASH έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012. To concept του  event, που διοργανώνεται από το γνωστό energy drink ‘RED BULL’ ,προέρχεται από τις μουσικές μάχες των συγκροτημάτων στο Kingston της Τζαμάικα κατά την δεκαετία του 50 και  διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2006 στην Ολλανδία, έχοντας μετατραπεί έως σήμερα σε ένα παγκόσμιο μουσικό πάρτι.
 Το show θα ξεκινήσει στις 21:00, και θα απογειωθεί, με τον γνωστό σε όλους hip hop τραγουδιστή και frontman των Goin' Through, Νίκο "NiVo" Βουρλιώτη να παρουσιάζει τη βραδιά και τον DJ Rico στα decks να δίνει το ρυθμό!
Τα συγκροτήματα, που θα αναμετρηθούν, φιλικά, είναι οι αγαπημένοι μας Vegas και  Μέλισσες.Το κοινό, με το χειροκρότημα του, θα στέψει  νικητή αυτής της ‘μάχης’  το συγκρότημα εκείνο που θα ξεσηκώσει περισσότερο τα πλήθη και θα γοητεύσει με την μουσική και την σκηνική του παρουσία. ‘Συντονιστής’ αυτής της μονομαχίας θα είναι ο Νίκος Βουρλιώτης (ΝiVo), ενώ ο dj Rico θα είναι on decks για να απογειώσει την βραδιά. Ένας διαγωνισμός, για να επικρατήσει ένα από τα δύο πιο hot pop συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, με μεγάλες επιτυχίες στο ενεργητικό τους και πολλούς funs. Ένα event πρόκληση, άκρως εντυπωσιακό,ανατρεπτικό που εγγυάται πολλές εκπλήξεις και διασκέδαση στο maximum…


ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, 21:00 , ΚΤΗΡΙΟ 56 (ΠΕΙΡΑΙΩΣ 254)
DOORS OPEN  20:00 (ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ)
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ




Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: