Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Ανδρική Μόδα: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013


Mr.Yellow


Ανδρική Μόδα: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013Η μόδα δεν αποτελεί μονοπώλιο των γυναικών! Όλο και περισσότεροι άνδρες έχουν αρχίσει να ενδιαφέρονται για τα ρούχα που θα συναντήσουν στα ράφια την περίοδο του Φθινοπώρου/Χειμώνα 2012-2013. Άλλωστε, η ανδρική μόδα δεν είναι τυπική, ουδέτερη ή βαρετή! Πλεκτά με όμορφα σχέδια, καρό πουκάμισα και παλτό με διάφορα κοψίματα μπορούν να σας χαρίσουν το στυλ που αναζητάτε. Είτε είστε «κλασσικοί», είτε πιο μοντέρνοι, οι τάσεις της μόδας μπορούν να σας κάνουν να αισθάνεστε πιο καλά με τον εαυτό σας και αρκετά άνετα...

Τα καρό πουκάμισα... είναι ακόμα μοδάτα!
Τα πουκάμισα με γεωμετρικά μοτίβα και καρό σχέδια συνεχίζουν από πέρυσι να προσελκύουν το ενδιαφέρον των σχεδιαστών μόδας! Παντού κυριαρχούν τα πουκάμισα σε γκρι και μαύρο, αλλά και με λεπτές αποχρώσεις του βαθύ μπλε και του κόκκινου. Η μόνη διαφορά είναι οτι φέτος το «τολμηρό» καρό πουκάμισο μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με γραβάτα... Τα μικτά σχέδια θα κυριαρχήσουν απόλυτα αυτή τη σεζόν.
Σκούρα χρώματα με αντρικό ύφος
Η μονοχρωμία είναι η πιο δημοφιλής τάση για τους άντρες με «κλασσικό» στυλ. Σε πολλούς δεν αρέσει να πειραματίζονται με χρώματα, φορώντας έτσι ρούχα σε γκρι, καφέ ή μαύρο χρώμα. Η μόδα δεν μένει έξω από αυτή την τάση, αφού προτείνει χρώματα, όπως το βαθύ κυπαρισσί, το μολυβί, το καφέ του ξύλου και το απόλυτο μαύρο.
Ανδρική Μόδα: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013Τα skinny παντελόνια αποκτούν περισσότερους fans.
Είτε πρόκειται για υφασμάτινα παντελόνια, είτε για τα αγαπημένα τζιν, η μόδα επιτάσσει το skinny στυλ. Βέβαια, όλα εξαρτώνται από το σχεδιαστή... αλλά η ιδέα είναι μια. Από ό,τι φαίνεται τα πολύ φαρδιά τζιν έχουν φύγει από τη φετινή μόδα του χειμώνα.
Οι άνετες πλεκτές μπλούζες... σε έντονα χρώματα!
Τα σούπερ άνετα πλεκτά βρίσκονται στο κέντρο των κολεξιόν, χωρίς βέβαια να θεωρούνται πάρα πολύ ογκώδη. Με το κρύο του χειμώνα, τα ράφια των καταστημάτων θα γεμίσουν με πουλόβερ σε φωτεινά χρώματα και καλή ποιότητα, με τα περισσότερα να διαθέτουν και ρίγες!
Το Μπουφάν «μοτοσυκλέτας» είναι in fashion.
Κυρίως με τζιν και με μεταλλικά αξεσουάρ θα συναντήσετε φέτος το χειμώνα τα μπουφάν «μοτοσυκλέτας»! Το σκληρό τους ύφασμα προσφέρει επιπλέον ζεστασιά. Είναι εμπνευσμένα από τα σακάκια που φορούσαν οι πιλότοι κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκοσμίου πολέμου, και συνδέονται με τα μπουφάν “Bomber”. Παράλληλα, σε παρόμοιο στυλ κινούνται και τα δερμάτινα μπουφάν σε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Άλλωστε, το δέρμα είναι στη μόδα φέτος!
Το μπλε και το μπορντό... τα χρώματα της φετινής κολεξιόν!
Πέρα από το μαύρο και το καφέ... το μπλε και το μπορντό θεωρούνται χρώματα που προτιμούν οι περισσότεροι άντρες. Όχι πολύ φωτεινό αλλά όχι και πολύ σκούρο! Η μόδα συνεχίζει, όπως και πέρυσι, με τα ρούχα σε navy look να προσελκύουν το ενδιαφέρον των διάσημων οίκων της μόδας. Γενικότερα, πάντως, είτε αναφερόμαστε σε παλτό, είτε σε μπλούζες, οι αποχρώσεις του σκούρου μπλε και του μπορντό θα πρωταγωνιστήσουν!
Ανδρική Μόδα: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013Μπλούζες και γιλέκα σε σχήμα V.
Οι ζακέτες και τα γιλέκα με V σχέδιο στο λαιμό αποτελούν μερικά από τα “must” της φετινής σεζόν. Σίγουρα, η νέα τάση της μόδας συνδυάζει τα ρούχα με V κόψιμο... με κασκόλ σε φωτεινά χρώματα, όπως είναι το λευκό, το πράσινο, το μπεζ, το μπορντό και το μπλε ηλεκτρίκ! Άλλωστε, το στρογγυλό σχέδιο στο λαιμό έχει αρχίσει να υποχωρεί από την περυσινή περίοδο...
Σπορ παλτό VS παλτό της δεκαετίας 40’...
Τα σπορ παλτό αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας για έναν άντρα που θέλει να συμβαδίσει με τα φετινά trends. Όμως, για πιο επίσημες καταστάσεις, η μόδα προτείνει ένα μονόχρωμο σακάκι τουίντ που θα σας οδηγήσει προς την κομψότητα. Παράλληλα, τελευταία λέξη της μόδας για τα παλτό, αποτελούν αυτά της δεκαετίας του 40’, δηλαδή αυτά που φτάνουν πάνω από το γόνατο και δένουν με ζώνη στη μέση, σε στυλ «Σέρλοκ Χολμς»!
Κασκόλ και γραβάτες σε έντονα χρώματα.
Ένα νέο χρωματιστό κασκόλ ή μια όμορφη φωτεινή γραβάτα μπορεί να σας χαρίσει στυλ! Για παράδειγμα, επιλέξτε ένα ζεστό κασκόλ για το χειμώνα σε τόνους του κίτρινου, του κερασιού ή του βαθύ κάστανου. Για τους πιο μοντέρνους, τολμήστε να αγοράσετε γραβάτες σε κόκκινο χρώμα...
Ροκ μποτάκια για το χειμώνα...
Η κρύα ατμόσφαιρα της εποχής επιτάσσει τα μποτάκια σε ροκ στυλ. Βρείτε το σχέδιο που σας ταιριάζει και ξεφύγετε από χρώματα, όπως μπεζ, καφέ, γκρι και μαύρο. Μπορεί να αποτελούν μια εναλλακτική λύση, αλλά σίγουρα το μπορντώ και το σκούρο πράσινο θα σας κάνουν να «κλέψετε» τις εντυπώσεις.
Ανδρική Μόδα: Φθινόπωρο-Χειμώνας 2012-2013Στρατιωτικό στυλ... μόνο για άντρες!
Η δύναμη των «στρατιωτικών» χρωμάτων έχει κρατηθεί ζωντανή μέσα στη μόδα εδώ και πολλά χρόνια. Το φθινόπωρο του 2012 θα συναντήσετε κοντά παλτό αλλά και σακάκια σε στρατιωτικό στυλ, με το πράσινο να κυριαρχεί. Πρόκεται για ένα άκρως δυναμικό στυλ, το οποίο βέβαια συνδυάζεται κυρίως με μονόχρωμα ρούχα...



Share

Δεν υπάρχουν σχόλια: