Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΣ...ΦΊΛΟΙ Ή ΕΧΘΡΟΊ???


Απο: miss white***

Εδώ και αιώνες πιστεύουμε πως ο σκύλος και η γάτα δεν μπορούν να συνυπάρξουν...
Εγώ δεν θα μιλήσω απο προσωπική άποψη αλλά από επιστημονική, υπάρχει η γνωστή κόντρα όπως όλοι γνωρίζουμε μεταξύ αυτών των 2 αξιαγάπητων ζώων, από την άλλη όμως κανένα απο τα δύο δεν είναι κακό, η αντίδραση τους αυτή οφείλεται στον άνθρωπο...!

Δεν ξύπνησε μια μέρα ο Ρεξάκος και είπε "μμμ! πολύ βαρεμάρα έχει σήμερα ας κυνηγήσω λίγο τη Μπιάνκα να περάσει η ώρα"...Άρα γιατί να μην μπορούν να συνυπάρξουν??? Τα σκυλιά όταν είναι μικρά δεν τρέχουν στις γάτες να τις φάνε, αλλά για να παίξουνε. Κι εκείνες δεν είναι κακές όπως πιστεύουν μερικοί και τους ορμάνε επίτηδες απλά φοβούνται και προσπαθούν να αμυνθούν.

Εαν έχετε λοιπόν ένα γατάκι και θέλετε και ενα σκυλάκι ή το αντίθετο, ακούστε  τι θα κάνετε για να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι:

1. Όταν φέρετε στο σπίτι το καινούργιο ζωάκι, αφήστε το άλλο να το πλησιάσει, να το μυρίσει να δεί το καινούργιο μέλος της οικογένειας.

2. Μην τα αφήνετε ποτέ στο ίδιο δωμάτιο μόνα τους, να τα επιβλέπετε για εβδομάδες, να τα έχετε το ένα μακριά απο το άλλο, μην αφήσετε να πλησιάσουν πρόσωπο με πρόσωπο γιατί το πιο πιθανό είναι να δημιουργηθεί φόβος ή επιθετικότητα.

3. Έπειτα απασχολήστε τα με λιχουδιές, έτσι θα μυρίζει το ένα το άλλο  και θα συνδιάσουν την παρουσία του άλλου με την λήψη υπέροχων νοστιμιών...!

4. Μην τα αφήνετε να τρώνε το ένα το φαγητό του άλλου γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ζήλιες, που θα φέρουν μεγάλους μπελάδες, και εκτός αυτού οι γάτες δεν έχουν τις ίδιες διατροφικές ανάγκες με τους σκύλους.

Τέλος, εάν εσείς αγαπάτε και τα δύο το ίδιο δεν έχουν παρά μόνο να συμβιβαστούν και να σας μοιραστούν,  για να μην σας χάσουν. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουμε πως αυτά μας αγαπάνε περισσότερο απ'οτι εμείς και εαν δεν κάνουν αυτό που τους λέμε κάπου φταίμε εμείς και όχι αυτά!!!




Share

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Miss Purple*
ΚΑΛΑ...ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΊΚΗ ΜΟΥ ΓΆΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΎΛΟ...

Ανώνυμος είπε...

αμε αφου κανω πρωτα τη δικη μου θα ρθω.!